"In this world, whenever there is light, there are also shadows. As long as the concept of winners exists, there must also be losers."
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: Poprzednia 1 2 3 4 5
Wątek zamknięty
"Taa... ciekawe jak z takiej odległości stwierdziła, że to tylko powierzchowna rana..." pomyślałem, nie wdając się z nią w rozmowę.
"Skoro resztę dnia mamy wolną, pójdę coś zjeść i porządnie się wyśpię."
- Do jutra! rzuciłem na odchodne w stronę moich towarzyszek i ruszyłem w swoja stronę.
- Tak. - odpowiedział Mishiwie sensei - Na razie! - złożył pieczęć, po czym zniknął w kłębie dymu.
Po odejściu Yoshiego, zostałaś sam na sam z Somiko.
Kolej Mishiwy.
Spojrzałam na dziewczynę niechętnie i odwróciłam się na pięcie w stronę dzielnicy mojego klanu.
"Zostało mi sporo chakry... Spróbuję dziś zwiększyć zasięg mojego nowego ataku"
Po drodze rozmyślałam na temat rzeczy które przydadzą mi się w trakcie misji. Brak jakichkolwiek bandaży przykuł moją uwagę więc postanowiłam w pierwszej kolejności zapytać ojca czy mogę zajrzeć do zbrojowni klanu. Chciałam również wyposażyć się w katanę bądź tanto, gdyż ojciec szkolił mnie we władaniu nimi.
Somiko wymieniła z Tobą spojrzenie o bardzo podobnym charakterze, po czym dała susa, gdzieś między drzewa i zniknęła.
Resztę dnia spędziliście tak jak sobie zaplanowaliście.
Yoshi zjadł swoje ulubione ramen u Ichiraku, a po powrocie do domu rzucił się na łóżko i niemal natychmiast usnął.
Mishiwa natomiast udała się na polanę treningową Senju, gdzie przez kilkadziesiąt minut, ćwiczyła swego Mokutona poprzez próbę zwiększanie zasięgu tworzonych pnączy oraz pali.
Wieczorem odbyła rozmowę z ojcem, który oświadczył jej, że dzieci nie mają wstępu do zbrojowni, lecz otrzymała to co chciała - nowiutką katanę z symbolem klanu Senju oraz malutką apteczkę zawierającą wszystkie przedmioty niezbędne do przeprowadzenia pierwszej pomocy (tzn. plastry, gazę, bandaże oraz niewielką fiolkę spirytusu).
Tej nocy, oboje śniliście o czekających Was w najbliższej przyszłości nowych doświadczeniach i przygodach...
Wiadomość dodana po 10 min 19 s:
Koniec Rozdziału 2.
YOSHI YAMAHARA
STATYSTYKI:
- 1 Punkt Zręczności
- 3 Punkty Szybkości
- 2 Punkty Kontroli Chakry
- 1000 Chakry
EKWIPUNEK:
- Ochraniacz na czoło Konoha Gakure
- Torba Ninja
INNE:
- 100 Punktów Doświadczenia
_______________________________________________________________________________________________________________________________________________
MISHIWA SENJU
TECHNIKI:
- Mokuton: Chikane no Jutsu (I)
STATYSTYKI:
- 3 Punkty Inteligencji
- 2 Punkty Kontroli Chakry
- 4 Punkty Ninjutsu
- 1000 Chakry
EKWIPUNEK:
- Ochraniacz na czoło Konoha Gakure
- Torba Ninja
INNE:
- 120 Punktów Doświadczenia
Strony: Poprzednia 1 2 3 4 5
Wątek zamknięty
[ Wygenerowano w 0.023 sekund, wykonano 8 zapytań - Pamięć użyta: 670.79 kB (Maksimum: 761.81 kB) ]